Webhotellipaketit!

Webhotellipaketilla voit julkaista itse tekemäsi nettisivut. Palveluun kuuluu myös sähköpostiosoitteet ja paljon muuta. Hotelleistä tehdään päivittäiset varmuuskopiot, ja voit itse tehdä varmuuskopiot tilistäsi muutamalla hiirenpainauksella hallintapaneelissa.

  Basic
35,00€ / 12 kk
Advanced
65,00€ / 12 kk
Pro
100,00€ / 12 kk
Elite
170,00€ / 12 kk
Levytila 1000 Mt 2000 Mt 5000 Mt 25000 Mt
Liikennöintirajoitus1Gt liikennettä vastaa noin 100000 latausta. Tavallinen kotisivu käyttää vähemmän kuin 1Gt/kk. Keskimäärin asiakkaamme käyttävät kapasiteetistaan vain noin 5%:ia. 10 Gt / kk 25 Gt / kk 40 Gt / kk 65 Gt / kk
Sähköpostiosoitteet 5 10 20 50
Sähköpostilistat 1 3 5 10
AlidomainitAlidomainit ovat käteviä siistien osoitteiden tekoon, esimerkiksi:
http://alidomaini.verkkotunnus.com
http://kauppa.verkkotunnus.com

Alidomainit voit luoda meidän hallintapaneelista (cPanel)
1 4 10 30
Lisädomaini-mahdollisuusOn mahdollista kytkeä useita domaineja webhotellipakettiisi. Lisädomainien hinta on 35 euroa vuodessa yleisimpien domainpäätteidemme osalta.

Mikäli asiakas itse hallinnoi domainin uusimismaksut niin veloitamme 20 euroa vuodessa/lisädomain (DNS maksu sisältyy hintaan kun verkkotunnukset ovat tilattu kauttamme. Päädomainihin tulee 20 euroa vuodessa DNS maksua).
check check check check
Webmail check check check check
Roskapostin torjuntacPanelin avulla voit helposti (ja ilmaiseksi) valita sähköpostilaatikoillesi myös roskapostin torjuntapalvelun. Roskapostin torjunta perustuu sähköpostien automaattiseen analysointiin, jossa postilaatikkoon saapuvat sähköpostit pistetytetään viestin sisällön ja esitystavan mukaan.

Koska palvelussa viestien sisältöä analysoidaan pelkästään automaattisesti, ei palvelu kykene tunnistamaan kaikkea saapuvaa roskapostia ja myös (pieni) osa asiallisista viesteistä voi päätyä merkityksi roskapostiksi - tämän takia roskapostiksi pääteltyjä viestejä ei tuhota, vaan niiden otsikkoon lisätään roskapostista varoittava merkintä (*****SPAM*****). cPanelin kautta voit helposti ohjata automaattisesti kaikki ******SPAM****** merkityt viestit toiselle kansiolle.

Yritysasiakkaat, huomioikaa että nykyisen lainsäädännön valossa tarvitsette sähköpostin käyttäjiltä suostumuksen ennen palvelun aktivointia.
check check check check
Päivittäiset varmuuskopiot check check check check
Kävijätilastot check check check check
HallintapaneeliKäyttäjätilisi hallinta ei ole koskaan ollut helpompaa!
Hallitse tilisi yhdellä maailman suosituimmalla hallintapaneelilla - cPanelilla.
check check check check
PHP-tuki check check check check
FTP-yhteys check check check check
Tietokannat 1 2 4 10
Asennusohjelma
Wordpress, Joomla yms.
Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Perustason SSL Ei Kyllä Kyllä Kyllä
EV -tason SSL Ei Ei Ei Lisäpalv.
  Tilaa webhotelli Tilaa webhotelli Tilaa webhotelli Tilaa webhotelli!