Webholder yrityksenä

Webholder (MMD Networks Oy) on suomalainen palvelu nopeasti kasvavalla asiakaskunnalla. Olemme webhotellien asiantuntija Suomessa, ja tarjoamme asiakkaillemme luotettavat ja edulliset webhotellipaketit runsailla ominaisuuksilla. Palvelimet sijaitsevat erittäin tarkasti vartioidussa palvelinkeskuksessa, jota tarkkaillaan ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Näin voimme myös tarjota nopeat yhteydet palvelimelle. Kaikkiin paketteihin kuuluu erinomainen ammattitaitoinen, ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu.

Meillä on jo 5000+ tyytyväistä asiakasta!

Miksi valita Webholder.fi?

Nopea asiakaspalvelu

Et joudu odottamaan vastauksia sähköposteihisi. Asiakkaan 100% tyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä.

Tehokkaat palvelimet

Quad Core DELL palvelimia. Käytämme nykyaikaisia Dell PowerEdge rack- palvelimia, jotka takaavat mahdollisimman hyvän nopeuden ja luotettavuuden sivuillesi.

Edulliset hinnat

Ei piileviä aloitus- tai kytkentämaksuja! Nykyaikainen Business Model mahdollistaa erittäin kilpailukykyiset hintamme laadusta tinkimättä. Kaikki hinnat sisältävät ALV. 24% ellei toisin mainita.

Luotettava

Päivittäiset varmuuskopiot + RAID-1 (ja RAID-5). Hyvän webhotellin omistajana nukut öisin hyvin! Hanki webhotellipakettisi meiltä, ja me takaamme että saat huolettoman palvelun.